26 Temmuz 2013 Cuma

Legend online yaycı combo yapmak beceri rehberi 2013


Legend online yaycı combo yapmak beceri rehberi 2013




İlk olarak dikkat etmemiz Gereken Bazı Şeyler var Bunlar Sırasi ile şöyle?

Legend online okçu rehberinde dikat etmemız gereken bir faktör sağlamlıktır. bu nedenle elimizden geldiği kadar levelimizin zırhlarını giymeye özen göstermeliyiz. sağlamlık açısından bu büyük bir önem taşıyor.Saldırı değerini veren itemlere öncelik verin giyerken.

Legend online okçu skilleri ,becerileri nasıl olmalıdır?

Saldırgan ok becerimizi Max seviye olmalıdır.En çok faydalanacağımız beceri budur çünkü.Beceri puanı(Skill point) verebildiğiniz kadar verin.

Devamlı atlayış : En çok hoşunuza gidicek ve seviceğinizi tahmin edebiliceğim bir beceri(skill) 10 nefret harcar ama meraklı kalp seviye 2 becerisi sahyesinde harcadiğiniz nefret geri gelir ve %100 kritik saldırı olasılığı verir.

Kartal gözü : Yine legend online okçuları için olmazsa olmaz becerilerden birtanesinidir kartal gözü Maxlamanız gereken bir beceri nedeni ise Maxlandığında %20 HP ve kritik saldırı vermektedir.

Odaklama : Bu pasif bir skildir fakat mutlaka açımalı ve maxlanmalıdır. %15 saldırı vermektedir ve bu rakam az değildir.

Öldürücü Nişan : Öldürücü nişan benim kendi izlenimlere bakıcak olursam Bosslar’da ve ek sahnelerde , savaş alanlarında kullanılması gereken bir beceri 80 nefret istiyor . ama alan becerimiz için gereklidir. açmanızda fayda var diye düşünüyorum. Bossda sürekli ile 3 de iseniz LV2 ve LV3 yapınız.

Çılgın atış : Amfi , ek sahne gibi yerlerde cok iyidir.Ama kullanmadan önce beceriyi açmadan önce Amfi setinizin olması gerektiğini düşünüyorum.
(-1000 def veya 1500 def yok ise bir işe yaramayacaktir.

Kan dökücü : bu beceri hemen hemen her yerde işimize yarayabilir Boss(patron) harici ama Boss size tek atiyorsa tek yememek içn kullanabilirsiniz. ilk seviyede bu beceri %120 vurur ve Vurudugunuz damegenin %50si size döner. HP olarak.
labirentte oldukça işinize yarar bu beceri.
Zehirli ok :Pek işe yaradığını söyleyemem bu becerinin ben gereksiz birşey diyebilirim .
Donma: bence en cok ısınıze yarıcak skıllerden bırı. %100 saldırı hızı kesıyor ılk sevıyede 2 raund boyunca buda karsınızdakıne dez avantaj sızede avantaj saglar ha bu degılkı ben 4 kere vuracam o 2 kez. skıl basmakda bellir bir bekleme suresı vardır skıle gore degısır orn su skılı 2 sn ıcınde basmazsa skılı dığer raundda atıyor. bu 2 sn 1 sn yeye dusuyor donma sayesınde ama labırentte cok ısınıze yarar 4de 2 kuralı labırentte ıse yarıyor. bosda sakın denemeyın ısınıze yaramaz.
-Savaş Tekniği: İsteğe bağlı acılabılır ama tavsiye etmem daha farklı sıkıllerde var point harcıyabılcegınız. her krtık vurudugunuzda ılk sevıyede %1 atagınızartar taki %5 olana kadr.
-Zırh yıkma: Arka sırada tek bir kişiye sağlam bir atak vurur ve 100 defans kırar. ilerledikce kırdığı defans ve raund suresı uzar skilin atağı ile birlikde.
-Dağınık atış: İş gören skiilerden ama ben skil point verecek fırsatı yakalayamadım. Düşmanınızın kullandıgı bufflardan 1 ini siler grub üzerinedir.
-Seri atış : acabilirseniz çok şeyden feda etmenız gerekir odaklanma kan dokucu vs. ama tek bir kişiye max vurusunuz kadar saglam bir atak yapar ve yanındakilere vuruduğunun yarısını patlama olarak yanıstır ve atıldıgı kısının atagını skıl normal %30 siler
-Max.Meteor yağmuru: aslına bakarsanız pek tutalan bir skil değildir 100 nefret istıyor ama diyorsanızkı ben 20-30-40-50 setleri giyecem ozamn acamnızı onerırım 2-4 kısı arasında %20 krtık olasılıgı ıle saglam bır atak yapar ve %50 olaslıkla sersemletir.

Buradan Kayıt Olabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder